Pannupihvit mozzarellalla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Pannupihvit mozzarellalla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.
Maukkaat jauhelihapihvit ovat nopea arkiruoka koko perheelle. Pihvit maustetaan välimeren tyyliin pehmeällä mozzarellalla ja basilikalla.

Ainesosat

25
4

annosta

4 rkl korppujauhoja
 kananmuna
 dl maitoa
1 tl Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia
1 tl valkosipulia, hienonnettuna
 dl sipulia, hienonnettuna
500 g jauhelihaa
125 g mozzarellaa, kuutioituna
1 dl tuoretta basilikaa, hienonnettuna
Tarjoiluun   
  perunasosetta
  tomaattisalaattia
  
  
  
  

Valmistus

  1. Sekoita keskenään korppujauhot, kananmuna, maito, fondi, valkosipuli ja sipuli. Anna seoksen turvota 5 min.
  2. Lisää jauheliha ja sekoita.
  3. Lisää jauhelihataikinan joukkoon basilika ja kuutioitu mozzarella. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
  4. Muotoile taikinasta jauhelihapihvejä ja paista ne pannulla kypsiksi. Tarjoile perunasoseen ja tomaattisalaatin kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 2 tuntia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
n. 25 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi