Palapaisti

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Palapaistin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä.
Perinteinen

Ainesosat

4

annosta

400 g naudan palapaistia kuutioina
  rypsiöljyä
1 rkl vehnäjauhoja
2 dl vettä
2 kpl porkkanoita
2 kpl sipulia
2 kpl valkosipulin kynsiä
 tl suolaa
1 kpl laakerinlehtiä
  tomaattipastakastiketta, esim. Raguletto Perinteinen Tomaatti
 dl kermaa
 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
  
  
  
  

Valmistus

  1. Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistamista.
  2. Ruskista lihakuutiot pannulla öljyssä. Siirrä lihat pataan ja kaada pannun huuhteluvesi päälle.
  3. Kuori ja paloittele porkkanat ja sipuli, kuullota pannulla öljyssä ja lisää pataan. Lisää tarvittaessa vettä, että lihat ja kasvikset peittyvät.
  4. Ripottele vehnäjauhot pataan ja lisää mausteet sekä 1,5 rkl fondia. 
  5. Hauduta välillä sekoittaen miedolla lämmöllä, kunnes liha on kypsää.
  6. Lisää lopuksi pastakastike ja kuumenna.
  7. Pyöristä maku kermalla ja viimeistele fondilla maun mukaan.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
n. 40 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
25 min
arvosana (0)
0.0/5
30 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi