Kurpitsapasta

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kurpitsa on erittäin ravintorikas ja maukas raaka-aine keittiöön. Kurpitsapasta on myös yksinkertainen valmistaa ja maistuu herkulliselta. Makua pastaan tuovat sipuli, kasvisfondi, hunaja ja leipäjuusto. Tämä resepti toimii loistavasti myös keittona: jätä vain pasta ja juusto pois.

Kurpitsapasta – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

Resepti sekä kuva on toteutettu yhteistyössä Chef Wallinin kanssa.

Kurpitsapasta

Ainesosat

n. 60 min
4

annosta

1 kg myskikurpitsaa, 1-2 cm paloina
 sipuli, pilkottuna
 Solo valkosipuli, pilkkotuna
1 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
0.5 tl suolaa
0.5 tl mustapippuria
2 tl hunajaa
1 rkl oliiviöljyä
2 dl kermaa
250 g voileipäjuustoa, kuutioituna
250 g pastaa
  Lehtipersiljaa koristeluun

Valmistus

  1. Kuori kurpitsa, poista siemenet ja kuutioi pieniin (1-2 cm) paloihin.
  2. Siirrä kuutiot uunivuokaan ja lisää joukkoon kaikki muut ainekset paitsi pasta ja persilja.
  3. Paahda 200 asteisessa uunissa kunnes kurpista on kypsää (45-60min).
  4. Lisää keitetty pasta, sekoita ja koristele lehtipersiljalla.  


Tämä resepti toimii myös loistavasti keittona, kun jätät vain juuston ja pastan pois ja soseutat lopputuloksen uunin jälkeen. Tarvittaessa voi lisätä hieman vettä. 

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
noin 30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Noin 25 min
arvosana (0)
0.0/5
50 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi