Kokonainen uunipaahdettu ankka

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Joulu lähestyy, ja mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa sitä kuin herkullinen, uunissa paahdettu joulun ankka – täytetty klassisilla joulumausteilla ja omenalla?

Kokonainen uunipaahdettu ankka -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondia ja Kanafondia tuomaan esiin raaka-aineiden parhaat maut.

Kokonainen uunipaahdettu ankka

Ainesosat

n. 2 h
4

annosta

 kokonainen ankka, noin 2-2,5 kg
Täyte   
 omenaa, kuutioituna
 salottisipulia, paloina
 oksa timjamia
 tähtianista
 neilikkaa
 kanelitankoa
 laakerinlehteä
2 rkl Bong Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondia
Glaseeraus   
1 rkl sitruunamehua
1 rkl japanilaista soijaa, esim. Mrs Cheng's
1 tl muscovadosokeria
1 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia, mielellään Luomu

Valmistus

  1. Hierotaan ankka kauttaaltaan suolalla ja pippurilla, myös sisäpuolelta.
  2. Sekoita täytteen ainekset ja täytä ankka.
  3. Aseta ankka uunivuokaan rinta ylöspäin ja paista uunin alatasolla 175 °C:ssa noin 1,5–2 tuntia. Varmista, että lihasneste on kirkasta ja ankka kypsä.
  4. Sekoita glaseerausainekset ja sivele ankka kauttaaltaan.
  5. Nosta lämpötila 225 °C:een ja paista vielä 5 minuuttia, kunnes pinta saa kauniin värin.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (1)
4.0/5
Alle 10 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 30 min valmistelu + graavaus
arvosana (0)
0.0/5
n. 40 min
n. 20 min
arvosana (0)
0.0/5
30 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi