1. Aloita hieromalla kanaan kaikki mausteet ja öljy.
2. Paista kanafileet rapeiksi pannulla ja laita folioon odottamaan.
3. Kuullota valkosipulia hetken pannulla.
4. Lisää kerma ja vesi
5. Mausta kastike Bong Touch of Taste Kanafondilla.
6. Anna kastikkeen keittyä hieman kasaan.
7. Keitä pasta, jätä pasta aavistuksen raa’aksi.
8. Ota pastan keitinvettä hieman talteen.
9. Raasta parmesaani ja sulata se kastikkeeseen kourallinen kerralla.
10. Lisää pasta kastikkeeseen ja loppukypsennä siinä.
11. Lisää tässä vaiheessa parmesaania pastan joukkoon, kunnes tunnet että kastikkeessa on sopiva paksuus.
12. Mikäli tarve, lisää pastan keitinvettä. Kastike paksuuntuu hieman jäähtyessään.
13. Tarkista maku, lisää tarvittaessa hieman Bong Touch of Taste Kanafondia.
Viimeistele annos tuoreella persiljalla ja tarjoile viipaloidun cajun-kanan kanssa.