Kikhernemajoneesi

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Tämän, kikherneiden suolaliemestä valmistetun, vegaanisen majoneesin teet yhtä helposti kuin perinteisen majoneesin. Suolaliemestä käytetään myös nimitystä aquafaba joka on kikherneiden keittämisestä muodostunut neste. Toisin sanoen sama neste, jota on kaupan säilykekikherneissä. Ruoka-ainejämät hyötykäytöön!

Kikhernemajoneesi – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

Kikhernemajoneesi

Ainesosat

Noin 5 minuuttia
6

annosta

0.5 dl kikherneiden suolalientä
0.5 rkl dijonsinappia
1 tl mietoa valkoviinietikkaa
1 tl Bong Touch of Taste Kasvisfondia, mielellään Luomu
2 dl rapsiöljyä
  Suolaa ja valkopippuria
  Sauvasekoitin

Valmistus

  1. Sekoita suolaliemi, sinappi ja viinietikka korkeaan ja kapeaan astiaan.
  2. Sekoita sauvasekoittimella lisäten öljyä ohuena nauhan, kunnes seoksesta tulee kuohkeaa majoneesia.
  3. Maita suolalla, fondilla ja pippurilla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi