Kala- ja äyriäiskoulu

Hummerin paloittelu

Hummeri on klassinen herkku, jota tarjoillaan yleensä erityisinä hetkinä. Hummeri tarjoillaan tavallisesti keitettynä, joka kokonaisena tai puolitettuna. Hummerin voi tarjoilla myös uunissa paistettuna herkullisen voin kera tai hummerikeittona. Kuten muutkin merenelävät, hummeri tulisi syödä tuoreena.
Hummerin paloittelu äyriäiskoulu

Näin paloittelet keitetyn hummerin

Vaihe 1

Aloita leikkaamalla hummeri kahtia.

Hummerin paloittelu vaihe 1

 

Vaihe 2

Poista vatsa ja pyrstön suuntaisesti kulkeva suoli.

Hummerin paloittelu vaihe 2

Vaihe 3

Riko sakset pähkinänsärkijän tai keittiöveitsen avulla ja poimi lihat talteen.

Hummerin paloittelu vaihe 3

 

Vaihe 4

Valmistele hummeri tarjoiltavaksi irrottamalla pyrstö ja asettamalla vastakkaiseen kuoren puoliskoon. Asettele sakset vatsan kohdalle.

Hummerin paloittelu vaihe 4

Vaihe 5

Nyt hummeri on valmis tarjoiltavaksi!

 

Hummerin paloittelu vaihe 5

 

KATSO OHJEVIDEOMME KEITETYN HUMMERIN PALOITTELUUN!

Relaterade recept

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
Alle 20 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi