- Poista fileestä ylimääräinen rasva ja kalvot. Leikkaa sitten vinosti fileestä kahdeksan palaa. Painele paloja kevyesti litteämmiksi.
- Puolita tomaatit ja pilko salaattisipuli.
- Hienonna tuoreet salvian lehdet.
- Kääntele filesiivuja mustapippurilla ja suolalla maustetuissa vehnäjauhoissa.
- Paista lihoja oliiviöljyn ja voin sekoituksessa keskikuumalla lämmöllä pannulla noin 2 min. molemmin puolin. Fileiden tulee olla läpeensä kypsiä.
- Nosta fileet pannulta ja laita lepäämään lautaselle.
- Lisää pannulle kuutioitu pekoni ja paista pari minuuttia. Lisää lopuksi hienonnettu salvia.
- Lisää tomaatit ja salaattisipuli pannulle, paista 1-2 min.
- Yhdistä vesi, kerma, balsamico ja fondi. Lisää liemi pannulle ja keitä noin 1 min.
- Mausta kastike suolalla ja mustapippurilla.
- Lisää porsaanfileet pannulle kastikkeeseen ja hauduta noin 2 minuuttia.
Lisukkeeksi sopivat uunissa paahdetut juurekset, perunat ja sipuli. Mausta ne salvialla, suolalla ja pippurilla sekä oliiviöljyllä ennen paahtamista.