Karjalanpaisti

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Karjalanpaistin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.
Perinteikäs karjalanpaisti on yksi suomalaisten suosikkiruoka. Sen valmistaminen on helppoa

Ainesosat

4

annosta

900 g karjalanpaistilihaa kuutioina
2 kpl porkkanoita
2 kpl sipulia
10 kpl kokonaisia mustapippureita
 tl suolaa
  vettä
1 kpl laakerinlehtiä
2 kpl valkosipulin kynsiä
 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
  
  

Valmistus

  1. Ota lihat huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistamista. Laita lihakuutiot pataan.
  2. Kuori ja paloittele porkkanat ja sipulit, lisää ne pataan. Lisää pataan myös mustapippurit ja suola.
  3. Kaada pataan kylmää vettä sen verran, että lihat peittyvät. Voit halutessasi laittaa mausteeksi vielä 1-2 laakerinlehteä ja pari valkosipulinkynttä.
  4. Laita pata uuniin 150°C:seen. Anna kypsyä 2-3 tuntia. Tarkista välillä nesteen määrä ja lisää tarvittaessa. Voit laittaa pataan kannen paiston loppuvaiheessa.
  5. Kun lihat ovat mehevän mureat, viimeistele pata fondilla maun mukaan.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
80 min
N. 35 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi