Korealainen porsaansisäfilee ja marinoidut pavunidut

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Korealaisen porsaansisäfileen ja marinoitujen pavunitujen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia.
Korealainen porsaan sisäfilee tarjoillaan herkullisessa liemessä riisin ja marinoitujen itujen kanssa. Maukkaan liemen maustaa inkivääri ja Kanafondi.

Ainesosat

4

annosta

600 g porsaan sisäfilee ohueksi viipaloituna
  ruokaöljyä lihan paistamiseen
Marinoidut pavunidut   
200 g tuoreita pavunituja
 seesamiöljyä
1 dl soijakastiketta
1 tl paahdettuja seesaminsiemeniä
 mustapippuria
1 rkl Touch of Taste Kanafondia
  suolaa maun mukaan
LIEMI   
 dl Kikkoman soijakastiketta
 rkl riisiviinietikkaa
 rkl sokeria
2 dl vettä
1 rkl Touch of Taste Kanafondia
 kpl porkkanaa, hienoksi kuutioituna
 kpl purjoa, hienoksi suikaloituna
 kpl vihreää paprikaa
 kpl vihreää omenaa, hienoksi kuutioituna
1 kpl valkosipulinkynsiä, raastettuna
100 g inkivääriä, noin 4 cm
0.5 dl vettä inkiväärin ja valkosipulin soseuttamiseen
SUURUS   
1 tl maissitärkkelystä
1 tl vettä
LISÄKKEEKSI   
200 g sokeriherneitä, hienoksi suikaloituna

Valmistus

Marinadi pavuniduille

  1. Yhdistä seesamiöljy, soijakastike, paahdetut seesaminsiemenet, mustapippuri, kanafondi ja suola. Laita sivuun.
  2. Kuumenna litra kevyesti suolattua vettä ja laita tuoreet pavunidut kiehumaan 30 sekunniksi. Huuhtele ne heti kylmällä vedellä ja sekoita sen jälkeen marinadi joukkoon. Sekoita hyvin ja laita sivuun.  

Liemi ja liha

  1. Kuori inkivääri ja valkosipuli, soseuta ne sekä ½ dl vettä tasaiseksi soseeksi. 
  2. Leikkaa kasvikset ja omena 1 cm:n suuruisiksi paloiksi.
  3. Sekoita loput ainekset kattilassa liemeksi ja hauduta siinä kasviksia ja omenoita noin 30 min. 
  4. Sekoita maissitärkkelys 1 tl vettä ja suurusta liemi paksummaksi. Lisää inkivääri-valkosipulisose. Siivilöi liemi. 
  5. Ruskista sisäfile keskikuumalla pannulla nopeasti molemmin puolin. 
  6. Laita liha kattilaan ja lisää liemi. Kuumenna ennen tarjoamista. 

Tarjoa riisin ja marinoitujen pavunitujen sekä suikaloitujen sokeriherneiden kanssa. 

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
80 min, josta 60 min marinointi
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
2 h
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi