Wallenberginpihvi lampaasta

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Wallenberginpihvi lampaasta -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia.
wallenbergare

Ainesosat

30 minuuttia
4

annosta

500 g lampaanjauhelihaa
2 dl kermaa
4 kpl munankeltuaista
1 rkl Bong Touch of Taste vasikanfondia
  Suolaa ja pippuria
1 dl korppujauhoja
  Voita paistamiseen
6 rkl kirkastettua voita
2 rkl yrttisilppua
1 rkl Bong Touch of Taste vasikanfondia
  Perunasosetta
  Vihreitä herneitä
  
  
  
  

Valmistus

  1. Laita jauheliha kulhoon ja sekoita joukkoon munat, kerma ja fondi.
  2. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Muotoile 8 pihviä, kääntele ne korppujauhoissa ja paista voissa.
  4. Mausta kirkastetulla voilla, yrteillä ja fondilla.
  5. Tarjoa pihvit kirkastetun voin, herneiden ja pyreen kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
n. 60 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30 min.
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi