Wallenbergin pihvi

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Fantastisen maukkaat pihvit lampaan jauhelihasta, maustettuna Vasikanfondilla. Tarjoillaan perunapyreen, kirkastetun voin, ja herneiden kera.

Wallenbergin pihvi -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia.

wallenbergare

Ainesosat

30 min.
4

annosta

500 g karitsan jauhelihaa
2 dl kermaa
4 kpl kananmunan keltuaista kylmää
1 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
  suolaa ja pippuria
1 dl korppujauhoja
1 dl voita paistamiseen
Kirkastettu voi   
6 rkl kirkastettua voita
2 rkl yrttejä hienonnettuna
1 tl Touch of Taste Vasikanfondia
Tarjoiluun   
  Perunapyreetä
  Vihreitä herneitä
  
  

Valmistus

  1. Laita jauheliha kulhoon ja sekoita joukkoon kananmuna, kerma ja fondi.
  2. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Muotoile 8 pihviä, kääntele korppujauhossa ja paista voissa.
  4. Mausta kirkastettu voi yrteillä ja fondilla.
  5. Tarjoa pihvit maustetun voin, herneiden ja perunapyreen kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
Ei vielä ääniä…
Jätä arvostelu

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Noin 2 tuntia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi