Paahdettu lampaanviulu yrteillä ja valkosipulilla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Paahdetun lampaanviulun reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Juhlava lampaanviulu on perinteinen pääsiäisruoka! Paahdettu lammas maustetaan tuoreella timjamilla

Ainesosat

90
6

annosta

 kg lampaanviulu
 dl tuoretta timjamia, hienonnettuna
2 rkl rosmariinia hienonnettuna
  valkosipulinkynttä, hienonnettuna
1 rkl valkoviinietikkaa
2 rkl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
1 dl oliiviöljyä
  suolaa ja mustapippuria

Valmistus

  1. Sekoita keskenään timjami, rosmariini, valkosipuli, viinietikka, fondi ja oliiviöljy.
  2. Leikkaa lihasta kalvot ja enimmät rasvat pois. Tee lihaan pieniä viiltoja.
  3. Hiero mausteseos lihan pintaan. Viimeistele suolalla ja mustapippurilla.
  4. Laita liha uunivuokaan ja paista aluksi 10 min 200 asteessa uunin alatasolla.
  5. Laske uunin lämpötila 150 asteeseen ja jatka paistamista 45-60 min (medium kypsyyteen) tai kunnes liha on haluamassasi kypsyysasteessa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
60 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
90 min.
arvosana (0)
0.0/5
30 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi