Rosmariini-sitruuna-lampaan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.
Ainesosat
6
annosta
1 kg luutonta lampaanpaistia
1 rkl sitruunan raastettua kuorta
1 rkl tuoretta rosmariinia hienonnettuna
1 rkl valkosipulinkynsiä, pilkottuna
2 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
suolaa ja mustapippurirouhetta
voita paistamiseen
Tarjoa yhdessä valkosipulilla ja Vasikanfondilla maustetun Crème fraiche-kastikkeen kanssa
Valmistus
Puhdista lihasta tarvittaessa pois ylimääräiset kalvot ja rasva. Yhdistä sitruuna, fondi, rosmariini, valkosipuli, suola ja pippuri. Hiero mausteseos lampaan pintaan.
Rullaa liha ja sido se paistinnarulla tai hammastikuilla kiinni. Ruskista voissa pannulla. Laita liha uuninkestävään vuokaan ja paista kypsäksi uunissa 125 °C:ssa, kunnes sisälämpötila on 58 °C (medium).
Laita liha vadille ja anna sen levätä 10 minuuttia. Leikkaa liha sitten ohuiksi siivuiksi ja tarjoa kylmän valkosipulikastikkeen ja paistinliemen kanssa.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.