Liha:
- Laita uuni kuumenemaan 90 °C:seen.
- Leikkaa lammas pienemmiksi paloiksi kalvojen suuntaisesti (voit myös paistaa kokonaisena).
- Mausta reilusti suolalla, mustapippurilla ja ruskista voissa pannulla. 
- Kypsennä loppuun uunissa, kunnes sisälämpötila on 58 °C (medium).
Kasvikset:
- Kuori ja paloittele valkoinen parsa pienemmiksi.
- Kuori salottispuli ja porkkana, kuullota oliiviöljyssä. Lisää valkosipuli, yrtit, valkoviini, vesi ja fondi. Kuumenna. 
- Laita joukkoon parsapalat ja keitä ne hiljalleen pehmeäksi liemessä. 
- Lisää tomaatit liemeen juuri ennen tarjoilua. 
Bearnaisevoi:
- Vatkaa voi pehmeäksi ja lisää siihen hienonnetut mausteet sekä sinappi. 
- Sekoita hyvin, ja laita kylmään ennen tarjoilua.
Tarjoilu:
- Viipaloi lampaanpaisti ja tarjoa syviltä lautasilta kasvisten kanssa. 
- Viimeistele nokareella maustevoita. 
Vinkki! Lampaanpaisti myydään usein verkkopaketissa mutta jos kypsennät paistin pienemmissä paloissa, saat siitä maukkaamman ja lisäksi sisälämpötilan tarkistus on helpompaa.