Yrttinen lammaspata

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Yrttinen lammaspata -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.
Pehmeän yrttisessä lammaspadassa maistuvat timjami ja rosmariini. Pitkään haudutettu lihapata viimeistellään Touch of Taste Vasikanfondilla.

Ainesosat

4

annosta

1 kg karitsanpaisti luuton
2 kpl valkosipulinkynsiä
1 rkl voita paistamiseen
1 rkl oliiviöljyä
1 tl sormisuolaa
 tl mustapippuria, rouhittuna
 tuoretta timjamia, hienonnettuna
 tuoretta rosmariinia, hienonnettuna
4 dl vettä
2 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
1 rkl balsamiviinietikkaa
2 dl kuohukermaa
5 kpl salaattisipulia
  
  
  

Valmistus

  1. Leikkaa liha kuutioiksi, noin 3 x 3 cm.
  2. Ruskista liha kuumalla paistinpannulla. Laita pataan. 
  3. Viipaloi valkosipuli ja kuullota hieman oliiviöljyssä, lisää pataan. 
  4. Mausta suolalla, pippurilla ja yrteillä. 
  5. Kaada joukkoon vesi, fondi, viinietikka ja kerma.
  6. Anna padan kiehua kannen alla noin 1,5 tuntia tai kunnes liha on mureaa. 
  7. Paloittele salaattisipuli, kuullota voissa miedolla lämmöllä.
  8. Kääntele juuri ennen tarjoamista sipulit ja yrtit pataan. 
  9. Mausta suolalla ja pippurilla. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
35 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
35
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi