Nopea gulassikeitto jauhelihalla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.
Ainesosat
30
4
annosta
1 keltainen sipuli hienonnettuna
2 valkosipulin kynttä, hienonnettuna
3 perunaa
1 juuriselleriä
1 punainen paprika
400 g naudan jauhelihaa
4 rkl rypsiöljyä
2 tl paprikajauhetta
1 tl oreganoa
1 tl chilijauhetta
2 rkl tomaattipyreetä
2 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
4 dl tomaattimurskaa
suolaa ja pippuria
Tarjoiluun
6 rkl crème fraichea
Valmistus
Hienonna sipuli ja valkosipulit. Kuori perunat ja juuriselleri. Pilko noin 0,5*0,5 cm kuutioiksi. Poista paprikasta siemenet ja kuutioi.
Kuumenna öljy paistinpannussa ja ruskista kasvikset.
Siirrä ruskistetut kasvikset suureen kattilaan odottamaan. Ruskista paistinpannulla jauheliha. Lisää kypsä jauheliha kattilaan kasvisten joukkoon.
Lisää mausteet, tomaattipyree, tomaattimurska, fondi ja n. 8 dl vettä. Anna kiehua miedolla lämmöllä 20 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.