Punajuurilaatikko

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Punajuurilaatikon reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Herkullinen punajuurilaatikko maustetaan täyteläisellä sinihomejuustolla ja Touch of Taste Kasvisfondilla. Koristele ruohosipulisilpulla!

Ainesosat

4

annosta

1 kg punajuuria pestynä
5 dl crème fraichea
2 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
150 g sinihomejuustoa
3 rkl korppujauhoja
1 dl ruohosipulia, hienonnettuna
  
  

Valmistus

  1. Keitä puhdistetut punajuuret suolatussa vedessä, kunnes ne ovat pehmeitä.
  2. Laita kypsät punajuuret kylmään veteen hetkeksi. Kuori punajuuret.
  3. Siivuta kuoritut punajuuret noin 3 mm viipaleiksi.
  4. Sekoita ranskankerma, fondi ja sinihomejuusto murumaiseksi seokseksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla, lisää halutessasi fondia.
  5. Sekoita punajuuret ranskankermaseoksen kanssa ja kaada kaikki uuninkestävään vuokaan. Ripottele päälle korppujauhot.
  6. Paista laatikkoa uunissa 150 asteessa noin 1 tunti. Koristele ruohosipulilla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
60 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi