Kurpitsalaatikko

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kurpitsalaatikon reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Kurpitsalaatikko on helppotekoinen ja upean värinen laatikkoruoka

Ainesosat

60
4

annosta

  pieni myskikurpitsa
 perunaa
100 g fetajuustoa
  suolaa ja pippuria
2 rkl persiljaa (maustepurkista)
1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
4 dl kermaa
1 dl ruohosipulia, hienonnettuna
 babypinaattia
  
  

Valmistus

  1. Kuori kurpitsa ja perunat. Pilko noin 2 mm paksuisiksi siivuiksi. Asettele siivut tasaisesti uunivuokaan.
  2. Ripottele päälle fetajuusto. Mausta suolalla, pippurilla ja persiljalla.
  3. Sekoita keskenään fondi ja kerma. Kaada seos uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 min, kunnes perunat ovat pehmeitä.
  4. Viimeistele ruohosipulilla ja pinaatilla!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
60 min
arvosana (0)
0.0/5
N. 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
45
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi