Perunagratiini

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Täyteläinen perunagratiini, joka valmistuu ilman kermaa. Runsaasti makua tuo vahva Västerbotten-juusto, Vasikanfondi ja vastarouhittu mustapippuri.

Perunagratiini -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.

Perunagratiini

Ainesosat

55 min
4

annosta

8 kpl keskikokoisia perunoita
3 kpl valkosipulinkynsiä
1 kpl keltasipulia
75 g voita
2 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia
75 g Västerbotten-juustoa tai emmentalia, raastettuna
1 tl mustapippurirouhetta
  

Valmistus

  1. Kuori peruna ja leikkaa ohuiksi siivuiksi.
  2. Paista perunasiivuja voissa ja öljyssä viipaloidun sipulin kanssa, kunnes ne saavat kullanruskean värin. Mausta suolalla ja mustapippurirouheella.
  3. Sulata voi ja lisää murskattu valkosipuli. Lisää fondi joukkoon.
  4. Laita perunat uuninkestävään voideltuun vuokaan. Kaada mausteinen voi tasaisesti päälle.
  5. Laita lopuksi pinnalle juusto ja paista 175 asteessa noin 15-20 min.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
45 min
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
noin 30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi