Jouluinen omenapaistos

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Jouluisen omenapaistoksen reseptissä et tarvitse Touch of Taste -fondia. Joskus on vain parempi ilman. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeisteillä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka fondia ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.
Jouluinen omenapaistos on helppo jälkiruoka

Ainesosat

35
4

annosta

 omenaa kuorittuna ja kuutioituna
2 rkl voita
1 rkl fariinisokeria
Muruseos   Muruseos
150 g voita, huoneenlämpöisenä
100 g kaurahiutaleita
100 g kookoshiutaleita
100 g vehnäjauhoa
2 dl sokeria
2 tl kanelia
1 tl kardemummaa
 kananmunan keltuainen
  
  
  
  

Valmistus

  1. Lisää paistokasariin voi, omenat ja fariinisokeri. Anna kiehua pienellä lämmöllä muutama minuutti.
  2. Jaa omenaseos 4 paistonkestävään tarjoiluastiaan.
  3. Valmista muruseos lisäämällä leivontakulhoon pehmeä voi, kaurahiutaleet, kookoshiutaleet, vehnäjauho, sokeri, mausteet ja kananmunan keltuainen. Sekoita murumaiseksi seokseksi.
  4. Ripottele muruseos tarjoiluastioihin omenoiden päälle.
  5. Paista uunissa 200 asteessa noin 15-20 minuuttia, kunnes muruseos on kypsää ja kullanruskeaa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (1)
3.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 min
arvosana (0)
0.0/5
Alle 10 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
45 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi