Tomaatti-vuohenjuustokeitto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)

Ainesosat

4

annosta

1 l tomaattimurskaa säilykkeenä
4 dl vettä
3 kpl valkosipulinkynsiä hienonnettuna
  tuoretta basilikaa maun mukaan
2 rkl sokeria
4 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
100 g vuohenjuustoa
120 g voita
  suolaa maun mukaan
  
  

Valmistus

  1. Kuumenna tomaattimurska ja vesi.
  2. Lisää valkosipulin kynsi pilkottuna ja keitä hiljalleen kokoon noin 20 minuutin ajan.
  3. Laita joukkoon hienonnetut basilikan lehdet, sokeri ja fondi.
  4. Lisää vuohenjuusto, voi ja tarvittaessa suolaa.
  5. Soseuta keitto ja tarkista maku. Tarjoa leivän kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
50
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
40
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi