Kantarelli-juureskeitto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kantarelli-juureskeiton reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kantarellifondia.
Syksyisessä kantarelli-juureskeitossa maistuu juuriselleri

Ainesosat

25
4

annosta

2 dl keltaista sipulia hienonnettuna
2 dl juuriselleriä, kuutioituna
2 dl palsternakkaa kuutioituna
250 g kantarelleja
3 rkl voita
 rkl Touch of Taste Kantarellifondia
8 dl täysmaitoa
2 dl kuohukermaa
  suolaa ja mustapippuria
  maissitärkkelystä
Tarjoiluun   
  rapeaa leipää
  oliiviöljyä
  
  
  

Valmistus

  1. Kuullota sipulia, juuriselleriä ja palsternakkaa voissa miedolla lämmöllä 5 min. Nosta lämpötilaa ja lisää kantarellit. Kuumenna muutama minuutti.
  2. Lisää fondi, maito ja kerma. Anna kiehua miedolla lämmöllä ilman kantta 10 minuuttia.
  3. Mausta suolalla, mustapippurilla ja fondilla. Halutessasi voit suurustaa keiton paksummaksi maissitärkkelyksellä.
  4. Tarjoile rapean leivän ja oliiviöljyn kanssa!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
noin 50 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
60 min
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
20
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi