Maustettu kurpitsa ”Kurpitsakinkku”

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Maustettu kurpitsa ”Kurpitsakinkku” -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.
tot jul   pumpa

Ainesosat

noin 40 minuuttia
8

annosta

1 kpl kurpitsa esim. myskikurpitsa
4 rkl rypsiöljyä tai sulatettua voita
2 tl Bong Touch of Taste kasvisfondia
 kanelitankoa
 tähtianista
2 kpl laakerinlehteä
10 kpl kokonaista neilikkaa
  Muutama sentti viipaloitua tuoretta inkivääriä

Valmistus

  1. Halkaise kurpitsa ja poista sisus.
  2. Viipaloi kurpitsa 3 mm paksuiksi siivuiksi.
  3. Laita palat uuninkestävään vuokaan.
  4. Sekoita voi/rypsiöljy mausteiden ja fondin kanssa ja lusikoi seos kurpitsan päälle.
  5. Paista uunissa 175 asteessa noin 30-35 minuuttia.
  6. Valele kurpitsaa kastikkeella muutaman kerran paistamisen aikana.
  7. Kuoria ei saa syödä, mutta ne näyttävät hyvältä ja pitää kurpitsan kasassa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
10
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
35
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
20
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi