Teriyakilohi nuudeleilla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Suussa sulavaa lohta sichuan-öljyllä ja soijalla maustetulla paistetulla nuudelilla ja vokkivihanneksilla. Levitä päälle teriyakikastiketta ja viimeistele raikkailla limeviipaleilla.

Teriyakilohi nuudeleilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

Teriyakilohi nuudeleilla

Ainesosat

N. 35 minuuttia
4

annosta

600 g lohta, 4 palaa
  teriyakikastike
  Limeä tarjoiluun
Nuudeleihin   
200 g munanuudeleita
2 rkl öljyä
400 g vokkivihanneksia
2 rkl Mrs Cheng’s Japanese soijaa
1 tl Bong Touch of Taste Kasvisfondia, mielellään Luomu
  Sichuan-chiliöljyä

Valmistus

  1. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista vokkivihannekset pikaisesti kuumalla lämmöllä.
  3. Lisää muutaman minuutin päästä nuudelit ja paista vielä minuutti, mausta sichuan-chiliöljyllä, fondia ja japanilaisella soijalla.
  4. Paista lohi uunissa tai grillissä, levitä päälle teriyakikastike ja tarjoile limen ja nuudelien kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
80 min, josta 60 min marinointi
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi