Hummerigraavatun lohen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.
Ainesosat
30
4
annosta
600 g lohifileetä
2 rkl kokonaisia rosépippureita
2 tl kokonaisia mustapippureita
3 rkl sokeria
rkl suolaa
1 rkl Touch of Taste Hummerifondia
dl tuoretta tilliä, hienonnettuna
Valmistus
Nypi kalasta ruodot pois käyttäen apuna esimerkiksi ruotopihtejä.
Hienonna pippurit morttelissa rouheeksi.
Sekoita pippurirouhe, sokeri, suola ja hummerifondi keskenään. Ripottele mausteseos kalan fileepuolelle ja viimeistele tuoreella tillillä.
Anna fileen olla huoneenlämmössä noin tunti, kunnes sokeri ja suola ovat sulaneet.
Kääri filee tiukkaan pakettiin tuorekelmun avulla ja anna kalan suolaantua jääkaapissa noin 2 vuorokautta. Käännä kalapakettia muutama kerta graavauksen aikana, jotta kala suolaantuu tasaisesti.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.