Sticky and sweet -kinkku ja bao bun -sämpylät

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Hyödynnä ylijäänyt joulukinkku näissä herkullisissa bao bun -sämpylöissä! Glaseeraa kinkku aasialaiseen tyyliin sticky and sweet -kastikkeessa ja tarjoa bao bunien täytteenä yhdessä pikkelöidyn punasipulin ja pak choin kanssa.

Sticky and sweet -kinkku ja bao bun -sämpylät –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia.

Sticky and sweet -kinkku ja bao bun -sämpylät

Ainesosat

30 min
4

annosta

400 g joulukinkkua viipaleina, ilman rasvaa tai kuorrutusta
2 rkl Thai sweet chili -kastiketta
1 rkl Mrs Cheng's Japanese -soijaa
1 tl Bong Touch of Taste Kanafondia
1 rkl vettä
 limen kuori hienona raasteena
1 tl siirappia
1 rkl seesaminsiemeniä
Tarjoiluun:   
2 kpl pak choita
1 dl pikkelöityä punasipulia
2 rkl japanilaista majoneesia
8 kpl bao bun -sämpylää

Valmistus

  1. Hienonna pak choit.
  2. Leikkaa kinkku n. 2 x 2 cm paloiksi.
  3. Kaada kaikki glaseerauskastikkeen ainesosat paistinpannulle ja kiehauta.
  4. Lisää kinkku ja kuumenna uudestaan.
  5. Kasta pak choit kiehuvassa vedessä ja anna kuivua talouspaperin päällä.
  6. Lämmitä bao bun -sämpylät pakkauksen ohjeen mukaan.
  7. Asettele kaikki täytteet tarjolle pöydällä niin, että jokainen voi täyttää bao bunit kinkulla, pak choilla, punasipulilla ja majoneesilla.

 

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
60 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi