Touch of Larb moo -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia.
Ainesosat
25
4
annosta
500 g porsaan jauhelihaa
1 rkl rypsiöljyä
2 rkl valkosipulia hienonnettuna
2 rkl kuivattua chilirouhetta
1 dl salottisipulia, hienonnettuna
1 rkl kalakastiketta
1 rkl limemehua
1 rkl sokeria
1 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
yrttejä hienonnettuna, esim. tuoretta minttua, korianteria ja persiljaa
rapeita salaatinlehtiä
maapähkinöitä tai auringonkukansiemeniä, hienonnettuna
Valmistus
Siivuta salottisipuli ja murskaa valkosipuli.
Kuumenna wok- tai paistinpannu, lisää öljy ja paista sipulia, valkosipulia ja chiliä pannulla muutaman sekunnin ajan.
Lisää joukkoon liha ja paista muutama minuutti kuumalla pannulla.
Mausta kalakastikkeella, limemehulla, sokerilla ja yrteillä. Viimeistele maku ToT Asian Red and Hot -fondilla ja lisää 1 dl vettä, ja anna kiehua kunnes lähes kaikki neste on haihtunut.
Lusikoi maustettu liha rapeille salaatinlehdille ja ripottele päälle murskattuja maapähkinöitä tai auringonkukansiemeniä.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.