Soijapaahdettu pak choi

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Soijapaahdetun pak choin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia.
Herkullinen kasvisruoka syntyy pak choista eli pinaattikiinankaalista

Ainesosat

15
4

annosta

 suurta pak choita
2 rkl rypsiöljyä
2 tl seesamiöljyä
2 rkl seesaminsiemeniä
2 rkl japanilaista soijakastiketta
2 tl Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia
Tarjoiluun   
  valkoista riisiä, keitettynä
  hoisin-kastiketta
  
  

Valmistus

  1. Leikkaa pak choit pituussuunnassa puoliksi, huuhtele puolikkaat huolellisesti ja anna kuivua keittiöpyyhkeen päällä.
  2. Kuumenna suuri paistokasari ja paista pak choita öljyssä, kunnes se saa hieman väriä.
  3. Lisää pannulle seesamiöljy, seesaminsiemenet, soijakastike ja Asian Fond Green and Fresh -fondi. Anna pak choin höyrystyä kannen alla muutamia minuutteja, kunnes se on pehmeää.
  4. Nosta pak choit lautasille ja kaada kasarista lientä niiden päälle. Tarjoile keitetyn riisin ja kastikkeen kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
45
arvosana (0)
0.0/5
10
Valmistus n. 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
15 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi