Soijapaahdetun pak choin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia.
Ainesosat
15
4
annosta
4 suurta pak choita
2 rkl rypsiöljyä
2 tl seesamiöljyä
2 rkl seesaminsiemeniä
2 rkl japanilaista soijakastiketta
2 tl Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia
Tarjoiluun
valkoista riisiä, keitettynä
hoisin-kastiketta
Valmistus
Leikkaa pak choit pituussuunnassa puoliksi, huuhtele puolikkaat huolellisesti ja anna kuivua keittiöpyyhkeen päällä.
Kuumenna suuri paistokasari ja paista pak choita öljyssä, kunnes se saa hieman väriä.
Lisää pannulle seesamiöljy, seesaminsiemenet, soijakastike ja Asian Fond Green and Fresh -fondi. Anna pak choin höyrystyä kannen alla muutamia minuutteja, kunnes se on pehmeää.
Nosta pak choit lautasille ja kaada kasarista lientä niiden päälle. Tarjoile keitetyn riisin ja kastikkeen kanssa.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.