Grillattu suippokaali

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Grillattu suippokaali sopii kaiken grilliruoan lisukkeeksi. Kokeile esimerkiksi kasslerin tai kalan kanssa. Valmista suippokaalille hennon makea ja herkullinen marinadi ja grillaa kullanruskeaksi.

Grillattu suippokaali –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

Grillattu suippokaali

Ainesosat

40 min, josta 30 min grillissä
4

annosta

 suippokaali
Marinadi:   
1.5 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
1 rkl limen mehua puristettuna
2 rkl öljyä
1 rkl fariinisokeria
1 rkl inkivääriä raasteena
1 rkl valkosipulia hienonnettuna
2 rkl mango chutneyta

Valmistus

  1. Valmistele grilli epäsuoraan grillaukseen (kaasugrillissä sulje suoraan grillattavan alla oleva polttimo, hiiligrillissä siirrä hiilet pois suoraan grillattavan alta). Halkaise kaali neljään osaan ja aseta grilliin leikkauspuoli ylöspäin sivuun lämmönlähteestä. Lusikoi päälle marinadi ja sulje kansi.
  2. Grillaa kaalia epäsuoraan n. 20 minuuttia, kunnes se alkaa pehmetä. Käännä kaali leikkauspinta alaspäin ja siirrä suoraan lämmönlähteen ylle. Grillaa, kunnes leikkauspinta on saanut hienon kullanruskean pinnan. Varo hiillokseen tippuvien marinadiroiskeiden aiheuttamia liekkejä.
  3. Tarjoile suippokaali lisukkeena - se sopii suurelle osaa grilliruoista.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
N. 20 minuttia + marinointiaika
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Alle 10 min
arvosana (0)
0.0/5
45 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi