Grillatun suippokaalin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Ainesosat
40 min, josta 30 min grillissä
4
annosta
1 suippokaali
Grilliöljy:
1 dl rypsiöljyä
1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
1 rkl juoksevaa hunajaa
1 rkl limemehua
tl sambal oelek -chilitahnaa
suolaa ja mustapippuria
Valmistus
Valmistele grilli epäsuoraan grillaukseen (kaasugrillissä sulje suoraan grillattavan alla oleva polttimo, hiiligrillissä siirrä hiilet pois suoraan grillattavan alta). Halkaise kaali neljään osaan ja aseta grilliin leikkauspuoli ylöspäin sivuun lämmönlähteestä. Lusikoi päälle marinadi ja sulje kansi.
Grillaa kaalia epäsuoraan n. 20 minuuttia, kunnes se alkaa pehmetä. Käännä kaali leikkauspinta alaspäin ja siirrä suoraan lämmönlähteen ylle. Grillaa, kunnes leikkauspinta on saanut hienon kullanruskean pinnan. Varo hiillokseen tippuvien marinadiroiskeiden aiheuttamia liekkejä.
Tarjoile suippokaali lisukkeena - se sopii suurelle osaa grilliruoista.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.