Glaseeratut punajuuret vuohenjuustolla ja saksanpähkinöillä

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Glaseeratut punajuuret ovat erinomainen lisuke näin syksyisin. Niistä tulee erityisen maukkaita vuohenjuuston, hunajan, timjamin ja häränlihafondin kera. Viimeistele saksanpähkinöillä ja hippusella sormisuolaa. Todella herkullista!

Glaseeratut punajuuret vuohenjuustolla ja saksanpähkinöillä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia.

Glaseeratut punajuuret vuohenjuustolla ja saksanpähkinöillä

Ainesosat

4

annosta

500 g esikeitettyjä punajuuria
1 rkl voita
1 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia (tai kasvisvaihtoehtona Bong Touch of Taste Kasvisfondia)
100 g vuohenjuustoa
1 dl saksanpähkinöitä, karkeasti pilkottuna
1 rkl hunajaa
  Tuoretta timjamia koristeluun
  Sormisuolaa
  Vastajauhettua mustapippuria

Valmistus

  1. Leikkaa punajuuret lohkoiksi.  
  2. Sulata voi paistinpannussa, lisää punajuuret ja paista 3–4 minuuttia. 
  3. Lisää fondi ja anna glaseerautua 2–3 minuuttia. 
  4. Nostele punajuuret vadille, murustele päälle vuohenjuusto, ripottele päälle saksanpähkinät ja koristele sormisuolalla, pippurilla ja timjamilla. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
n. 30 min
arvosana (0)
0.0/5
40 min
arvosana (0)
0.0/5
Noin 2 h
arvosana (0)
0.0/5
n. 30 min valmistelu + graavaus
arvosana (0)
0.0/5
N. 5 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi