Porkkanalaatikko

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Perinteinen porkkanalaatikko on joulupöydän klassikko. Kermainen laatikko saa makean makunsa porkkanoista, siirapista, muskottipähkinästä ja Kasvisfondista. Tarjoile laatikoiden, joulukinkun tai savustetun kalan kanssa.

Porkkanalaatikko – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

Porkkanalaatikko

Ainesosat

80 min
8

annosta

1 kg porkkanoita
5 dl vettä
1 tl suolaa
1.5 dl puuroriisiä
2 dl vispikermaa
1 dl täysmaitoa
 kananmuna
0.5 dl siirappia
0.5 tl suolaa
0.25 tl muskottipähkinää
0.25 tl valkopippuria
1.5 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia, mielellään Luomu
2 rkl korppujauhoja
  voita uunivuoan voiteluun

Valmistus

  1. Kuori ja paloittele porkkanat. Keitä porkkanat suolatussa vedessä (1 tl), kunnes ne ovat puolikypsiä, niin että vesi juuri peittää porkkanat.
  2. Säästä keitinvesi ja keitä riisi siinä.
  3. Sillä välin soseuta porkkanat rouheaksi muusiksi.
  4. Lisää muusiin kerma, maito, siirappi ja mausteet.
  5. Kun riisi on valmis, sekoita se muusin joukkoon. Tarkista suolan määrä.
  6. Kaada seos voideltuun n. 2 litran uunivuokaan.
  7. Ripottele päälle korppujauhoja. Paista 200 asteessa 45 minuuttia.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
n. 30 min
arvosana (0)
0.0/5
10
arvosana (0)
0.0/5
45 min, josta 35 min keittoaikaa
arvosana (0)
0.0/5
35
arvosana (0)
0.0/5
25 min, josta 15 min keittoaikaa.
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi