Daal – intialainen linssimuhennos

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Intialaisen linssimuhennoksen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Touch of Taste Linssi-daal

Ainesosat

60
6

annosta

2 rkl oliiviöljyä
 suurta sipulia, hienonnettuna
 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 rkl inkivääriä, raastettuna
2 rkl kurkumaa
1 rkl juustokuminaa, jauhettuna
1 tl neilikkaa, jauhettuna
2 tl kanelia, jauhettuna
 chiliä, hiutaleina tai jauhettuna
3 rkl tomaattipyreetä
3 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
6 dl punaisia linssejä
  suolaa ja mustapippuria
Tarjoiluun:   
  basmatiriisiä
  maustamatonta jogurttia
  persiljaa tai korianteria

Valmistus

1.Kuullota sipulia oliiviöljyssä paksupohjaisessa kattilassa. Viiden minuutin jälkeen lisää valkosipuli ja inkivääri, jatka kuullottamista vielä 2 min.
2.Lisää mausteet ja tomaattipyree. Jatka kuullottamista vielä minuutti.
3.Sekoita joukkoon 2 litraa vettä sekä kasvisfondi.
4.Lisää linssit ja anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla noin 20 min. Sekoita välillä. Daal on valmis, kun linssit ovat kokonaan pehmenneet.
5.Mausta linssimuhennos suolalla ja mustapippurilla.
6.Tarjoile basmatiriisin, jogurtin ja yrttien kanssa.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
45 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 15 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
45
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi