annosta
1.Kuullota sipulia oliiviöljyssä paksupohjaisessa kattilassa. Viiden minuutin jälkeen lisää valkosipuli ja inkivääri, jatka kuullottamista vielä 2 min.
2.Lisää mausteet ja tomaattipyree. Jatka kuullottamista vielä minuutti.
3.Sekoita joukkoon 2 litraa vettä sekä kasvisfondi.
4.Lisää linssit ja anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla noin 20 min. Sekoita välillä. Daal on valmis, kun linssit ovat kokonaan pehmenneet.
5.Mausta linssimuhennos suolalla ja mustapippurilla.
6.Tarjoile basmatiriisin, jogurtin ja yrttien kanssa.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.