Peuran ulkofilee palsternakkapyreellä

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Peuran ulkofilee palsternakkapyreellä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä.
Herkullinen peuran ulkofilee maustetaan punaviinillä

Ainesosat

25
4

annosta

Peuran ulkofilee ja kastike   
600 g peuran ulkofileetä
  suolaa ja pippuria
1 rkl voita
1 rkl balsamietikkaa
1 rkl Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
2 dl punaviiniä
2 rkl mustaherukkahyytelöä
 salottisipulia, hienonnettuna
Palsternakkapyree   
250 g palsternakkaa, kuorittuna ja kuutioituna
 dl crème fraichea
1 rkl voita
 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
  suolaa ja pippuria
Tarjoiluun   
  Ruusukaalipaistos punaviinillä

Valmistus

Peuran ulkofilee ja kastike:

  1. Leikkaa liha 8 osaan, mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Kuumenna paistinpannu, lisää voi ja lihat. Paista lihoja haluamaasi paistoasteeseen ja siirrä sen jälkeen pois pannulta vetäytymään.
  3. Ruskista sipulit pannussa. Lisää balsamietikka, punaviini, fondi ja anna kiehua muutama minuutti. Lisää mustaherukkahyytelö ja liha. Mausta suolalla ja pippurilla.

Palsternakkapyree:

  1. Keitä palsternakkakuutiot kypsäksi suolatussa vedessä.
  2. Valuta vesi. Soseuta keitetty palsternakka sauvasekoittimella sileäksi, lisää fondi, ranskankerma ja voi.  Mausta suolalla ja pippurilla.

Tarjoile liha pyreen ja Ruusukaalipaistoksen kanssa!

 

 

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
Alle 10 min
arvosana (0)
0.0/5
60 min
arvosana (0)
0.0/5
Alle 10 min
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi