Peuranselkää, paistinkastiketta ja sieniä

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Peuranselkää, paistinkastiketta ja sieniä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia.
Mehevä peuran selkä valmistuu yllättävän helposti kotona! Tarjoile Touch of Taste Kanafondilla maustetun sienikastikkeen ja perunasoseen kanssa.

Ainesosat

4

annosta

700 g peuranselkää
2 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä
200 g erilaisia sieniä
6 kpl salaattisipulia
1 dl hoisin-kastiketta
2 rkl balsamicoviinietikkaa
1 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kanafondia
1 dl vettä

Valmistus

  1. Leikkaa liha tasakokoisiksi, säännöllisiksi paloiksi. Sivele palat öljyllä ja mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Paista tai grillaa lihat haluttuun paistoasteeseen.
  3. Laita voi kattilaan ja valmista sipuli ja sienet. Anna niiden paistua muutama minuutti ja lisää sitten joukkoon hoisin-kastike, viinietikka, fondi ja vesi. Kuumenna ja lisää liha joukkoon.
  4. Mausta kastike suolalla ja pippurilla. Tarkista maku, lisää halutessasi fondia.

Lisukkeeksi sopii soseutettu peruna.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
n. 30 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 60 min
60 min
arvosana (0)
0.0/5
20 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi