Kardemumman ja kanelin makuiset suklaatryffelit

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kardemumman ja kanelin makuiset suklaatryffelit -reseptissä et tarvitse Touch of Taste -fondia. Joskus on vain parempi ilman. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeisteillä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka fondia ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.
Suussa sulavat suklaatryffelit on helppo valmistaa itse kotona! Mausta tumma suklaa kardemummalla

Ainesosat

20

annosta

250 g tummaa suklaata 70%
 dl kuohukermaa
 kpl vaniljatankoja
 rkl fariinisokeria
2 tl kanelijauhetta
1 tl kardemummaa
1 rkl voita
20 kpl manteleita, kuorittuja
  kaakaojauhetta
  
  

Valmistus

  1. Rouhi suklaa hienoksi yleiskoneella tai sauvasekoittimella. 
  2. Kuumenna kerma kattilassa vaniljan, kanelin, kardemumman ja fariinisokerin kanssa. 
  3. Kaada kuuma kerma suklaan päälle ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. 
  4. Lisää voi ja sekoita vielä hetki.
  5. Laita taikina kannelliseen astiaan ja aseta kylmään vähintään 4 tunniksi.
  6. Ota suklaa kylmästä ja muotoile palloja. Paina keskelle manteli ja pyörittele sitten kaakaojauheessa. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
10 min valmistelu + 1 h kylmässä
arvosana (0)
0.0/5
Alle 20 min
arvosana (0)
0.0/5
25 min
arvosana (0)
0.0/5
Alle 10 min
arvosana (0)
0.0/5
20
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi