Erämiehen pihvi – riistapata

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Täyteläinen ja syksyinen riistapata syntyy metsäisistä ainesosista. Mausta tummalla oluella, timjamilla, persiljalla ja Riistafondilla ja anna hautua rauhassa, niin saat maukkaimman lopputuloksen.

Erämiehen pihvi – riistapata –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Riistafondia kantarellilla.

Erämiehen pihvi – riistapata

Ainesosat

n. 60 min
4

annosta

600 g riistalihan paahtopaistia tai naudan sisäpaistia
800 g perunoita
3 kpl keltasipulia
2 rkl voita paistamiseen
5 dl tummaa olutta
2.5 rkl Bong Touch of Taste Riistafondia kantarellilla
4 dl vettä
5 kpl katajanmarjoja
1 kpl laakerinlehtiä
2 mm valkopippuria
200 g erilaisia sieniä
2 rkl voita paistamiseen
2 rkl hienonnettua persiljaa
1 rkl timjamia

Valmistus

  1. Puhdista ja leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi.
  2. Kuori peruna ja sipuli ja leikkaa ne 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.
  3. Ruskista liha voissa padassa ja lisää peruna ja sipuli joukkoon. Kaada päälle olut, fondi ja vesi, kuumenna.
  4. Murskaa katajanmarjat ja lisää pataan. Lisää myös laakerinlehti, valkopippuri. Tarkista, että vesi peittää lihan ja perunat.
  5. Anna hautua kannen alla n. 45 min tai kunnes liha on mureaa.
  6. Paista sienet voissa.
  7. Tarjoa pata syviltä lautasilta sienten, hienonnetun persiljan ja timjamin kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30
80 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi