Ankanrintaa, kurpitsaa, savoijinkaalia ja arabica-kastiketta

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Mehevä ankanrinta tarjoillaan savoijinkaalin ja kurpitsakreemin kanssa. Herkullisessa kastikkeessa maistuu punaviini, kahvi ja Häränlihafondi.

Ankanrintaa, kurpitsaa, savoijinkaalia ja arabica-kastiketta -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä.

Ankanrintaa, kurpitsaa, savoijinkaalia ja arabica-kastiketta

Ainesosat

n. 75 min
4

annosta

2 kpl ankanrintaa
1 kpl butternut-kurpitsaa (myskikurpitsaa)
3 dl kermaa
3 dl maitoa
1 kpl savoijinkaalia
3 kpl salottisipulia
2 rkl ruokosokeria
1 kpl laakerinlehtiä
 oksaa timjamia
3 rkl balsamiviinietikkaa
3 dl punaviiniä
3 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
1 rkl kahvipapuja
  voita
  maissitärkkelystä
  suolaa ja pippuria
  ruokaöljyä, neutraalin makuista

Valmistus

  1. Lämmitä uuni 130 °C:seen.
  2. Poista mahdolliset kalvot ja näkyvä ylimääräinen rasva ankanrinnasta. Leikkaa jokaisen ankanrinnan pintaan ruutukuvio, älä leikkaa liian syviä viiltoja. Suolaa ja pippuroi.
  3. Halkaise kurpitsa. Poista siemenet ja leikkaa kurpitsa tasakokoisiin paloihin. Keitä kurpitsapalat pehmeiksi kerman ja maidon seoksessa. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.
  4. Suikaloi savoijinkaali. Keitä pehmeäksi kevyesti suolatussa vedessä, laita sen jälkeen jääveteen. Nosta jäähtynyt kaali talouspaperille kuivumaan.
  5. Kuori ja paloittele salottisipuli. Sulata raakasokeri kattilassa keskikuumalla lämmöllä. Lisää kattilaan salottisipuli, laakerinlehti ja timjami. Kuullota muutama minuutti. Lisää sitten balsamiviinietikka ja punaviini. Anna kiehua kokoon, kunnes 1/3 on jäljellä. Lisää fondi. Hauduta muutama minuutti. Laita pavut kastikkeeseen ja hauduta 3 min., siivilöi. Lisää halutessasi fondia, mausta suolalla, pippurilla tai nokareella voita. Suurusta kastike haluttuun sakeuteen.
  6. Paista ankanrinnat hiljalleen keskilämmöllä nahkapuolelta. Käännä rinnat ja lisää nokare voita ja pari timjamin oksaa. Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 56 °C. Anna lihan levätä 5 minuuttia, ennenkuin leikkaat lihan tarjolle.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
n. 25 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 60 min
arvosana (0)
0.0/5
25 min, josta 15 min keittoaikaa.
arvosana (0)
0.0/5
noin 30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
40 min
arvosana (0)
0.0/5
Noin 30 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi