Porsaanliha, Riista

Villisian kinkku

Villisian kinkun reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:

Annokset:

20 min

Skickat!

Ainesosat

  • 1 kypsä villisian kinkku, noin 1.5-2 kg
  • Kuorrutus:
  • 2 kananmunan keltuaista
  • 1 tl Touch of Taste Kasvisfondia
  • 2 rkl perunajauhoja
  • 1 dl makeaa ja vahvaa sinappia
  • 1 dl korppujauhoja

Valmistus

1. Sekoita keltuaiset, Touch of Taste Kasvisfondi, perunajauhot, sinappi sekä puolet korppujauhoista seokseksi. Anna seoksen maustua 10 min.
2. Poista verkko kypsän kinkun päältä, poista ylimääräinen rasva ja pyyhi kinkku kuivaksi talouspaperilla.
3. Ripottele hieman perunajauhoja niihin kohtiin, joihin haluat kuorrutuksen tarttuvan.
4. Levitä kuorrutus kinkun pintaan ja painele se kinkun pintaan kiinni huolellisesti. Sirottele päälle loput korppujauhoista.
5. Paista kuorrutettua kinkkua uunissa 200 asteessa 15-20 minuuttia, kunnes kuorrutus on kullanruskea.

SISÄLTYVÄT TUOTTEET