Kokonaisena grillattu porsaan sisäfileé

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kokonaisena grillattu porsaan sisäfileé -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.
Kokonaisena grillattu porsaan sisäfile viimeistellään hunajaisella glaseerauskastikkeella ja tuoreella rosmariinilla.

Ainesosat

4

annosta

800 g porsaan sisäfilettä
1 rkl rypsiöljyä
2 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
2 tl soijakastiketta
2 kpl valkosipulinkynsiä, hienoksi raastettuna
1 rkl hunajaa
2 rkl balsamiviinietikkaa
 tuoreita rosmariinin lehtiä, pilkottuna
  sormisuolaa
  mustapippurirouhetta
  

Valmistus

  1. Mittaa kaikki glaseerauskastikkeen ainekset kattilaan, kiehauta ja anna jäähtyä. 
  2. Suolaa ja pippuroi liha reilusti. Huomioi, että suuri lihapala tarvitsee paljon suolaa ja pippuria. Grillaa epäsuoralla lämmöllä kannen alla, kunnes sisälämpötila on 70 °C (siihen menee noin tunti). 
  3. Kääntele lihaa muutamia kertoja grillauksen aikana. 
  4. Nosta kansi ja laita lihapala hiillokselle. 
  5. Sivele glaseerauskastiketta erissä lihan pintaan ja grillaa, kunnes liha on saanut kauniin värin. 
  6. Viipaloi liha ja tarjoa lisäkkeiden kanssa. 

 

 

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Alle 10 min
arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
25 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi