Glaseeratut aasialaiset ribsit

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Glaseeratut aasialaiset ribsit -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia.
Aasialaisittain glaseeratut ribsit maustetaan kiinalaisella hoisin-kastikkeella

Ainesosat

10
4

annosta

1 kg paksuja ribsejä eli porsaan kylkipaloja
Glaseeraus-kastike   
 dl japanilaista soijakastiketta
 dl hoisin-kastiketta
2 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
1 rkl sitruunamehua
1 rkl ruokosokeria
  

Valmistus

  1. Sekoita kaikki glaseerauksen ainekset keskenään ja hiero glaseeraus ribseihin. Anna lihan maustua vähintään 1 tunti.
  2. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Paista uunissa 150 asteessa noin 1,5 tuntia tai kunnes liha on mureaa ja irtoaa luista.
  4. Valele kypsä liha valuneella paistinliemellä.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
300
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi