Perinteinen hernekeitto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Perinteinen hernekeitto on suomalaisen talven klassikkoruoka! Maukkain keitto syntyy kuivatuista herneistä, ylijääneestä joulukinkusta ja sipulista.

Perinteinen hernekeitto -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.

Perinteinen hernekeitto

Ainesosat

75 min
4

annosta

4 dl kuivattuja herneitä
1 dl sipulia, hienonnettuna
  suolaa
  valkopippuria
1 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia tai Kasvisfondia
  timjamia, meiramia ja laakerinlehti
  ylijäänyttä joulukinkkua, kuutioituna

Valmistus

  1. Huuhtele kuivat herneet kylmällä vedellä. Laita herneet likoamaan yön yli kylmään veteen.
  2. Kaada liotusvesi pois.
  3. Lisää lionneet herneet suureen kattilaan ja lisää vettä, niin että herneet peittyvät. Kuumenna. Kuori vaahto pois keiton pinnalta.
  4. Lisää keittoon sipuli ja hieman suolaa. Keitä hiljalleen noin 2 tuntia välillä sekoittaen. Voit tarvittaessa lisätä keittämisen aikana vettä.
  5. Mausta suolalla, valkopippurilla ja fondilla.
  6. Lisää yrtit ja kuutioitu joulukinkku.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
noin 40 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
60
arvosana (0)
0.0/5
noin 30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
Alle 10 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi