Paneroitu kukkakaali tartar-kastikkeella -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Ainesosat
30
4
annosta
2 kukkakaalia
2 dl vehnäjauhoa
3 kananmunaa
1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
2 dl korppujauhoa
öljyä paistamiseen
Kastike
2 dl majoneesia
1 pieni keltainen sipuli
1 maustekurkku
rkl Touch of Taste Kasvisfondia
mustapippuria
Tarjoiluun
keitettyjä perunoita
Valmistus
Kastike:
Hienonna sipuli ja maustekurkku.
Sekoita kulhossa majoneesi, hienonnettu sipuli ja maustekurkku. Mausta fondilla ja mustapippurilla. Koristele kauniisti siivutetulla maustekurkulla.
Kukkakaali:
Huuhtele ja jaa kukkakaali sopivan kokoisiksi palasiksi. Laita pilkotut kukkakaalin nuput kiehuvaan, suolattuun veteen. Keitä muutama minuutti. Valuta ylimääräinen vesi pois ja anna jäähtyä.
Vatkaa kananmunien rakenne rikki kulhossa ja lisää fondi.
Ota kaksi puhdasta ja kuivaa kulhoa. Lisää toiseen niistä lisää vehnäjauhot ja toiseen korppujauhot.
Tee kaksinkertainen leivitys kääntelemällä kukkakaali ensin vehnäjauhoissa, sen jälkeen kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.