Maissit pestolla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Maissit pestolla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Touch of Taste Maissit pestolla

Ainesosat

30
4

annosta

 maissia
4 rkl rypsiöljyä
Pesto:   
 tuoretta basilikaa, hienonnettuna
 baby-pinaattia, hienonnettuna
75 g parmesaania, paloiteltuna
50 g pinjansiemeniä, paahdettuna
1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
 dl rypsiöljyä
 dl oliiviöljyä
  suolaa ja mustapippuria

Valmistus

1.Sekoita kaikki peston ainekset tehosekoittimessa karkeaksi tahnaksi. Tarkista maku ja mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
2.Poista maissien uloimmat lehdet. Keitä maisseja runsaassa vedessä 15-20 min. Suolaa keitinvesi keittämisen loppuvaiheessa. Valuta kypsät maissintähkät huolellisesti.
3.Kuumenna öljy paistinpannussa. Paahda keitettyjä maissintähkiä hetki.
4.Nosta maissit tarjoiluastialle ja levitä pestoa niiden päälle.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
50 min
arvosana (0)
0.0/5
N. 15 minuttia
arvosana (0)
0.0/5
10
arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
noin 60 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
30 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi