Täyteläinen kantarelli-maa-artisokkakeitto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Täyteläinen kantarelli-maa-artisokkakeitto -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kantarellifondia.
Pehmeän täyteläinen kantarelli-maa-artisokkakeitto maistuu erityisen herkulliselle viileinä päivinä. Tarjoa rapean leivän kanssa!

Ainesosat

4

annosta

250 g kantarelleja
200 g kuorittuja maa-artisokkia suurina kuutioina
1 kpl suuri keltasipuli hienonnettuna
 kpl purjoa, ohueksi viipaloituna
3 dl kermaa
3 dl maitoa
50 g voita
6 dl vettä
5 rkl Bong Touch of Taste Kantarellifondia
 dl sherryä, puolikuivaa
 dl tuoretta persiljaa, hienonnettuna
  suolaa ja pippuria
  
  
  
  

Valmistus

  1. Paista kantarellit ja kuutioidut maa-artisokat voissa. 
  2. Suolaa ja pippuroi kevyesti.
  3. Ota 1/3 sekoituksesta koristelua varten syrjään. 
  4. Kuullota sipuli ja purjo loppujen sienten kanssa. 
  5. Lisää kerma, maito, vesi ja fondi. Anna kiehua hiljalleen noin 10 min. 
  6. Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi ja hienoksi. 
  7. Mausta sherryllä, suolalla ja pippurilla. 
  8. Koristele sieni-maa-artisokkasekoituksella sekä persiljalla. 
  9. Tarjoa lisäksi rapeaa, uunituoretta leipää.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
2 tuntia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi