Gratinoitu sipulikeitto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Gratinoitu sipulikeitto vie kielen mennessään! Klassikkokeitto kuorrutetaan emmental-raasteella ja gratinoidaan kullanruskeaksi uunissa.

Gratinoitu sipulikeitto –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä.

Gratinoitu sipulikeitto

Ainesosat

40 min
4

annosta

3 kpl keltasipuleita
3 rkl voita
1 tl tuoretta timjamia hienonnettuna
1 kpl laakerinlehtiä
2.5 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
8 dl vettä
2 dl valkoviiniä
4 kpl vaaleaa leipää, siivuina
150 g emmentaljuustoa, raastettuna
1 kpl valkosipulinkynsiä
  suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Laita uunin ylävastukset kuumenemaan 250 °C:seen.
  2. Kuori ja halkaise sipulit puoliksi ja viipaloi ohuiksi siivuiksi.
  3. Laita sipuliviipaleet pataan voin, timjamin, laakerinlehden kanssa. Anna hiostua pinnalta.
  4. Kaada vesi, valkoviini ja fondi pataan.
  5. Keitä noin 20 minuuttia ja siirrä pata sivuun hetkeksi.
  6. Mausta suolalla ja pippurilla.
  7. Kaada keitto pieniin, uuninkestäviin annosmaljoihin.
  8. Laita jokaiseen maljaan 1 cm:n paksuinen leipäviipale ja ripottele päälle emmentaljuustoraastetta.
  9. Laita maljat pellille ja gratinoi uunissa, kunnes juusto on sulanut ja muuttunut kullanruskeaksi, noin 5-10 min.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
40 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
25
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi