Nyhtöpossu

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Nyhtöpossu -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Lihafondia.
pulled

Ainesosat

noin 5 tuntia
4

annosta

1 kg luutonta sianlihaa kokonaisena palana
  Suolaa ja mustapippuria
2 kpl valkosipulinkynttä viipaleina
1 kpl keltainen sipuli suikaleina
Kastikkeeseen:   
 dl omenamehua
2 dl ketsuppia
2 rkl Bong Touch of Taste vasikka- tai lihafondia
1 rkl japanilaista soijakastiketta (Mrs Cheng’s)
 dl omenaviinietikkaa
1 dl fariinisokeria
  Riisiä tarjoiluun
  
  
  
  

Valmistus

  1. Kaada kaikki kastikeainekset pieneen kasariin, kiehauta ja siirrä sivuun.
  2. Mausta liha suolalla ja pippurilla.
  3. Laita sipuli ja valkosipuli pataan, jossa on uuninkestävä kansi, ja laita liha niiden päälle.
  4. Kaada kastike lihan päälle.
  5. Laita kansi päälle, anna lihan paistua kannen alla uunin alaosassa 4-5 tuntia 125 asteessa, kunnes se on todella mureaa ja mehevää.
  6. Kun liha on valmista, revi se irti ja sekoita kastikkeen kanssa.
  7. Tarjoile liha, riisin ja kaalisalaatin kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
N. 20 minuttia + marinointiaika
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi