Naudanliha, Porsaanliha

Herkkuperunoita uunissa omenan ja tuoremakkaran kanssa

Herkkuperunoita uunissa omenan ja tuoremakkaran kanssa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 40 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 rkl oliiviöljyä
    • 2 rkl siirappia, mieluiten vaahterasiirappia
    • 1 nippu tuoretta timjamia
    • 1 tl kuminansiemeniä
    • 2 rkl punaviinietikkaa
    • 1 rkl Bong Touch of Taste kana- tai kasvisfondia
    • 800 g herkkuperunoita
    • 2 kpl punasipulia
    • 2 kpl hapanta omenaa
    • 400-600 g (8kpl) tuoremakkaraa, esim. salsiccia

    Valmistus

    1. Huuhtele ja harjaa perunat huolellisesti ja leikkaa lohkoiksi.
    2. Kuori ja leikkaa sipuli lohkoiksi.
    3. Yhdistä öljy, siirappi, fondi, etikka ja mausteet kulhossa.
    4. Käännä perunat ja sipulit seoksessa, mausta suolalla ja pippurilla varmistaen, että kaikki on maustunut kunnolla.
    5. Laita kasvikset uuninkestävään vuokaan ja paista uunissa 180 asteessa 20 minuuttia.
    6. Huuhtele ja siisti omenat ja leikkaa ne lohkoiksi.
    7. Ota vuoka uunista, sekoita ja lisää omenat ja makkarat.
    8. Jatka paistamista uunissa 180 asteessa vielä 20 minuuttia.
    9. Ruoka on valmis, kun perunat ovat pehmeitä ja kaikki on saanut kauniin värin.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET