Perunaletut paistetulla kinkulla ja puolukoilla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Jäikö joulusta keitettyä perunaa ja joulukinkkua yli? Tee hävikistä hyvää näillä herkullisilla perunaletuilla, jotka tarjoillaan paistetun kinkun, kermaviilin ja puolukoiden kera.

Perunaletut paistetulla kinkulla ja puolukoilla –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia.

Perunaletut paistetulla kinkulla ja puolukoilla

Ainesosat

25 min
4

annosta

400 g keitettyä kylmää perunaa
 munaa
3 dl vehnäjauhoja
1 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
6 dl täysmaitoa
  voita paistamiseen
Tarjoiluun:   
8 viipaletta joulukinkkua
1.5 dl puolukkasurvosta
1 dl kermaviiliä

Valmistus

  1. Raasta perunat raastimen karkealla puolella.
  2. Vatkaa maito, jauhot, munat ja fondi paksuksi lettutaikinaksi.
  3. Lisää joukkoon perunaraaste ja mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
  4. Paista letut voissa pannulla rapeiksi.
  5. Paista kinkkuviipaleita nopeasti kuumalla paistinpannulla.
  6. Tarjoile perunaletut kinkun, puolukkasurvoksen ja kermaviilin kera.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
45
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
35
arvosana (0)
0.0/5
Alle 10 min
arvosana (0)
0.0/5
10
arvosana (0)
0.0/5
30
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi