Naudanliha

Grillattu flank steak

Grillatun flank steakin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    25 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 600 g flank steak -lihaa eli naudan kuvetta
    • Marinadi
    • 1 rkl juoksevaa hunajaa
    • 1 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
    • 1 rkl japanilaista soijakastiketta
    • 2 rkl rypsiöljyä
    • 1 rkl viinietikkaa
    • 1 tl sambal oelek -chilitahnaa
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Sekoita kaikki marinadin ainesosat keskenään. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
    2. Siisti liha. Laita liha ja marinadi pakastepussiin, anna marinoitua vähintään kaksi tuntia. Parhaan lopputuloksen saat marinoimalla yön yli.
    3. Ota liha lämpenemään tuntia ennen grillausta. Grillaa kuumalla lämmöllä, kunnes haluttu paistoaste on saavutettu (medium sisälämpötila n. 54-56 astetta).
    4. Anna lihan vetäytyä (voit kääriä folioon) noin 10 min. Leikkaa ohuiksi siivuiksi poikkisyin. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla. Tarjoile pikkelöidyn punasipulin ja kylmän kastikkeen kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET